SIRA biedt ook tijdens de coronacrisis IT oplossingen


Deel dit artikel

De ene dag zit iedereen nog op zijn vertrouwde werkplek en zo werkt iedereen vanuit huis. In de bestrijding van het coronavirus is dit voor veel bedrijven een ingrijpende maatregel en is de vraag naar IT oplossingen dan ook groot.

Juist in deze tijd krijgen we veel mensen aan de telefoon die problemen hebben met verbindingen en opzoek zijn naar oplossingen voor thuiswerkplekken. Maar ook merken we dat niet iedereen ons weet te vinden. Bij verschillende klanten hebben we opgemerkt dat sommige gebruikers het idee hebben dat ze om problemen met hun thuiswerkplek ons niet mogen benaderen. Maar niets is minder waar.
Juist nu staat het team van SIRA voor haar klanten klaar, om vragen te beantwoorden, hulp te bieden bij het creëren van thuiswerkplekken en te adviseren over IT oplossingen. Wij werken nu misschien ook op afstand, maar zijn er voor de klant, in goede en in slechte tijden!

Loop u ook tegen problemen aan met thuiswerken? Is de Wifi niet stabiel? Hebben uw medewerkers nog geen online werkplek? Of loopt u tegen problemen aan met uw telefoonlijn? SIRA IT-Diensten biedt IT oplossingen en remote ondersteuning voor midden- en kleinbedrijf.
Daarnaast kan onze Flexpool ondersteuning bieden voor uw IT afdeling tijdens deze onzekere tijden. Onze IT professionals uit de Flexpool kunnen uiteenlopende IT projecten uitvoeren: van groot onderhoud, tot nieuwe installaties, wijzigingen in configuraties of bijvoorbeeld ondersteuning van uw eindgebruikers.

Voor meer informatie en advies over onze diensten kunt u contact opnemen met ons team, zij helpen u graag verder.

SIRA
www.sira.nl
info@sira.nl
0172- 614 245

Geef een reactie