Peter van Dalen vertrekt als directeur bij DZB

Deel dit artikel

Peter van Dalen zal na de zomer niet terugkeren als directeur bij DZB Leiden. DZB en Peter van Dalen zijn tot de conclusie gekomen dat de opgave waar DZB voor staat niet bij hem past. Van Dalen was sinds 1 juli 2018 directeur van DZB, maar was de afgelopen maanden al niet meer actief voor de organisatie. Na de zomer start de werving voor een nieuwe directeur.
DZB Leiden is onderdeel van de gemeente Leiden en de uitvoeringsorganisatie voor de Participatiewet in de Leidse regio. DZB staat voor ambitie en helpt mensen, waar nodig, goed en snel naar zo regulier mogelijk werk. Het bedrijf is dé brug tussen het bedrijfsleven en de werkzoekende en is continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Geef een reactie