1e paal nieuwbouw Decos

Deel dit artikel

Op donderdag 3 december om 16.00 uur zal wethouder de Lange uit Noordwijk de 1e paal slaan van het nieuwe pand van IT bedrijf Decos. Het nieuwe pand van Decos Technology Group, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige technologische en kennisintensieve producten, belooft in alle opzichten een opvallende, beeldbepalende verschijning op het SpaceBusinesspark te worden.Het gebouw krijgt een high-tech karakter en in het nieuwe pand zal er door de ruim 160 medewerkers van het 21 jaar bestaande bedrijf volledig papierloos worden gewerkt aan elektronische bureaus.Naar verwachting kunnen de medewerkers van Decos begin 2011 hun intrek in het pand nemen. In het decembernummer van ons zakenblad Rijnstreek Business zal de coverstory aan het nieuwe pand gewijd zijn.

Geef een reactie