BMW Lifestyle-event een succes

Deel dit artikel

“Zaterdag 24 oktober jl. organiseerde BMW dealer Van Poelgeest uit Katwijk een Lifestyle Event ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe BMW X1 en de BMW 5GT. “Het is de hele dag druk geweest”, meldt Michel Heus, Vestigingsdirecteur, enthousiast.

“Wij hebben gekozen voor een andere, niet traditionele, wijze van introduceren van de twee nieuwe BMW modellen aan de doelgroep”, doelend op het Lifestyle Event, waarbij tevens een selectie kwaliteitsproducten in de showroom gepresenteerd werd in samenwerking met regionale ondernemers, zoals een sportief topdesign jacht van Lengers Yachts, eigentijdse heren- en dameskleding van Haasnoot Mode, high-tech audioapparatuur van B&O Katwijk, trendy zonnebrillen van Saton Optiek, exclusieve schoonheidsproducten van Babor Beautyworld, strak vormgegeven Longines horloges van juwelier Van der Eerden, sfeervolle meubels van Haasnoot Wonen, stijlvol deurbeslag van Van den Anker Tools en Bourgondische wijnen en spijzen van D’Vino. Voor velen blijkbaar een goede reden om langs te komen en te genieten van zaken die het leven extra aangenaam maken”.

Geef een reactie