Gouden status voor Effect ICT Solutions

Deel dit artikel

Effect ICT Solutions heeft een trotse eigenaar. Directeur Henk Nachtegaal mag zijn bedrijf sinds kort officieel Microsoft Certified Gold Partner noemen. Sedert november 2008 is zijn bedrijf officieel Microsoft Small Business Server Specialist en daar komt nu deze gouden status bij. Effect ICT Solutions is hiermee het aanspreekpunt voor kleine ondernemingen en gespecialiseerd in het creëren van specifieke oplossingen met producten van Microsoft. Henk Nachtegaal ziet in de verworven gouden status – naast een waardering van Microsoft – de bevestiging van de hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening aan zijn klanten en relaties.

Effect ICT Solutions biedt tal van innovatieve oplossingen voor automatisering bij bedrijven. Henk Nachtegaal licht toe: “We kunnen veel voor een ondernemer betekenen. Wij denken in ict en handelen in oplossingen en kunnen zodoende zorgen voor de juiste infrastructuur bij een netwerk. Altijd afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Denk ook aan systeembeheer. Met onze dienst remote systeembeheer bijvoorbeeld kunnen we netwerken op afstand totaal technisch beheren. Dit is zeker voor klanten die geen systeembeheerder in dienst hebben een uitstekende manier om het netwerk up-to-date te houden. En we gaan natuurlijk altijd voor de meest veilige oplossing.”


ICT met Effect
De onderneming van Henk Nachtegaal is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van IT netwerken. “Ook al heeft men het perfecte netwerk, voldoende schijfruimten en snelheid, is de bandbreedte naar internet in orde, de beveiliging prima voor elkaar en kloppen alle componenten, problemen bij de provider heb je niet in de hand”, legt Nachtegaal uit. “Wij kunnen in een oogopslag de status van een netwerk bekijken. Daar hebben we Virtual Monitor voor ontwikkeld, een gebruiksvriendelijke web-based systeem management tool. Dit bewaakt alle bedrijfskritische processen in een ICT omgeving en houdt de ondernemer in bedrijf.”


Succesvolle dienstverlening
Effect ICT Solutions is een serieuze zaak met een professionele aanpak. “Nieuwe technieken en functionaliteiten toepassen kan alleen als je investeert en blijft investeren in kennis en kunde,” verklaart Nachtegaal. “Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold, wij willen ons blijven ontwikkelen.” Dankzij deze voortvarende aanpak mag Effect ICT Solutions zich nu officieel Microsoft Certified Gold Partner noemen. Bij deze toekenning wordt gekeken naar het aantal gecertificeerde medewerkers en naar de met succes geïmplementeerde projecten. En dat is exact waar Effect ICT Solutions voor staat: succes.


Serieus vakwerk
“Vanzelfsprekend profiteert de klant van deze status,” zegt Nachtegaal. “Hiermee hebben we toegang tot voordelen waarmee we onze interactieve oplossingen verder kunnen versterken.” Duidelijk mag zijn dat Effect ICT Solutions serieus vakwerk levert. Van krachtig systeembeheer tot functioneel webdesign en van een slim mailsecurity programma en een gebruiksvriendelijke back-up systeem, Effect ICT is een betrouwbare partner met de welverdiende status van Microsoft Certified Gold Partner. Nachtegaal sluit af: “Ik ben trots op mijn bedrijf en mijn mensen. Dit is iets wat wij samen bereikt hebben. En we gaan door, back to business.”

Geef een reactie