Spitsuur in september op golfclub Zeegersloot

Deel dit artikel

Het grootst denkbare deelnemersveld start vrijdag 10 september aanstaande op het Golfcomplex Zeegersloot voor het jaarlijks VOA- bedrijvengolftoernooi. Tegen de tweehonderd aanmeldingen zijn er binnen; die hebben betrekking op meer dan 40 bedrijvengolfteams.

De spelers moeten volgens de traditie van dit golfevenement ook nog eens anderhalf keer de lengte van een normale golfwedstrijd afhandelen, namelijk 27 holes. Die voorwaarde is ook voor de organisatie een bijna ongekende belasting, maar met veel ervaring en kennis verloopt deze megawedstrijd toch telkens weer op rolletjes, zelfs als het weer zoals vorig jaar, zich niet van zijn fraaiste kant toont.

Winnen lijkt ook voor de 2010-editie van deze VOA- golfactiviteit, de eerste voorwaarde, maar eigenlijk is de gezelligheid minstens zo belangrijk. Uiteraard mag daarbij het netwerken niet worden vergeten en staat sportiviteit en gezondheid tijdens deze lange sportdag centraal.

Bijzonder vormt dit jaar het ingelaste goede doel, waarvoor de deelnemers het tijdens de wedstrijd, uiteraard tegen betaling van een bedragje, kunnen opnemen tegen een van de Zeegerslootse lesprofessionals. Met het eindbedrag van dit wedstrijdonderdeel, wordt er door een stichting een zwaluwenmuur achter de green van een van de holes gerealiseerd.

Voor bezoekers is er overdag voldoende plek in het restaurant en op het terras voor een rustig koffie-of thee moment. Later op de dag zullen de deelnemers er uitblazen van de vermoeienissen en zullen de reserves weer worden aangevuld met een gezamenlijk VOA-diner.

Geef een reactie