BMW Van Poelgeest valt in de prijzen


Deel dit artikel

De Katwijkse vestiging van Van Poelgeest BMW is uitgeroepen tot BMW-dealervestiging die in 2011 de grootste sprong voorwaarts gemaakt heeft op het gebied van Customer Satisfaction ten opzichte van 2010 in Nederland. Een toekenning die onderdeel is van het internationale ‘BMW Excellence in Sales’ programma.

“Onze vestiging in Katwijk telt 26 enthousiaste medewerkers. Door de betrokkenheid bij de onderneming en de oprechte belangstelling voor onze relaties is het succes blijkbaar niet onopgemerkt gebleven. De sprong voorwaarts is met name te danken aan de klantgerichte instelling van de medewerkers en aan de mannen in de werkplaats die waarmaken wat elke BMW rijder verwacht: Rijplezier!”, volgens de zeer tevreden vestigingsdirecteur Michel Heus.

Van Poelgeest is BMW en MINI dealer met vestigingen in Amstelveen, Heemstede en Katwijk. In Nederland heeft BMW 55 dealervestigingen.

Geef een reactie