Hard gefietst voor het goede doel in het Palace Hotel


Deel dit artikel

Afgelopen zondag is er een spinningmarathon gehouden in het Palace Hotel voor de Stichting Spieren voor Spieren. Totaal is er € 7000,00 opgehaald door veel fanatieke sporters. Het officiële startschot werd gegeven door loco-burgemeester van Duin die zelf ook enthousiast meefietste voor dit doel!

De marathon werd georganiseerd door de Vitality Fitness Club van het hotel: “Het was een groot succes! Fijn om te zien dat er zoveel mensen zijn die zich graag inzetten voor het goede doel” aldus Linda Lakeman, Manager van de Vitality Fitness Club. De sporters werden welkom geheten door de General Manager van het hotel, de heer André Aaij; “Het Palace Hotel probeert zoveel mogelijk goede doelen te steunen en draagt een warm hart toe aan de stichting Spieren voor Spieren. Wij zijn bijzonder trots op het sportieve resultaat!”

Totaal waren er 45 fietsen in gebruik, door zowel teams als individuele sporters. De instructeurs sleepten de sporters mee over ‘vlakke wegen’ en ‘steile hellingen’. De prestaties van de middag zijn na afloop uitvoerig besproken onder het genot van een borrel in de bar van het hotel.

Geef een reactie