Partner Rijnhart failliet


Deel dit artikel

De Leiderdorpse woningcorporatie Rijnhart vreest het faillissement van projectontwikkelaar Panagro. Rijnhart is partner van die firma, bij diverse nieuwbouwprojecten zoals de vier hoge, nieuwe flats in de Schansenwijk. Waarvan 23 woningen nog onverkocht zijn.

De rechter buigt zich deze week over het faillissement van de aannemer. Dochterondernemingen van Rijnhart en Panagro hebben de afgelopen jaren samen 36 appartementen aan de Vlechtbaan neergezet. Verder werd de complete Schansenwijk gerenoveerd (600 appartementen) en vier nieuwe flats met totaal veertig huur- en 66 koopwoningen gebouwd.

Het faillissement van Panagro betekent dat de Leiderdorpse corporatie voor (garantie)klachten niet meer bij Panagro terecht kan. Rijnhart onderzoekt nu ook de gevolgen voor kopers, huurders en leveranciers. De onverkochte woningen hebben een gezamenlijke verkoopprijs van bijna acht miljoen euro.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: