Troeven van nieuw Hotel Wassenaar: sfeer, kwaliteit en scherpe prijs

Toen de twee jeugdvrienden Michael Snackey en Vincent Edelkoort de kans kregen een nieuwe onderneming te starten in het in verval geraakte hotel Wassenaar, aarzelden ze niet. Sindsdien is Hotel Wassenaar op spectaculaire wijze uit de as herrezen. Het nieuwe hotel is modern en sfeervol en streeft naar het hoogste serviceniveau in een uitnodigende sfeer. De prijzen blijken de scherpste in de regio. Afgelopen zomer draaide het hotel haar eerste seizoen.

‘De start is zeker bemoedigend,’ lacht general manager Vincent Edelkoort terwijl hij ons rondleidt door het hotel, ‘Vanavond schuiven weer 140 mensen aan voor een diner, bedrijfsfeestje.’ Het restaurant, hoewel op dit tijdstip nog leeg, oogt gezellig. Een hippe maar vooral warme inrichting, aangename lounge-muziek. In de keuken legt de chef de laatste hand aan zo te zien een tomatensalade die een heerlijke geur van mediterrane kruiden verspreidt.

Michael Snackey, directeur, legt uit wat de troeven zijn van het nieuwe hotel. ‘We zijn iedere dag van de week open voor ontbijt, lunch, borrel of diner. De vergaderruimte, met inspirerend wijds uitzicht, is flexibel in te richten tot maximaal 45 gasten. De 49 splinternieuwe hotelkamers zijn prachtig ingericht en ruim. De servicegerichtheid van de medewerkers is heel groot. Maar waar wij ons zeker op onderscheiden is de prijs-kwaliteitsverhouding. Waar in de regio drink je nog een colaatje voor minder dan twee euro? Ook de prijs van de hotelkamers is messcherp: € 75,- per nacht voor de standaardkamer. En die aantrekkelijk prijzen zijn niet tijdelijk.’

Neem contact op voor de vergaderarrangementen en mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, productpresentaties en overnachtingen.

Hotel Wassenaar

Katwijkseweg 33
2242 PC Wassenaar
E [email protected]
T 070 – 333 06 00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.