Cosi Sanitair: Blij met een mooie badkamer

Cosi adviseert klanten van A tot Z, heeft een up-to-date showroom, is op de hoogte van de laatste trends en heeft parate productkennis en qua uitvoering weet eigenaar Ewoud Kuijt precies wat wel en niet kan, vanwege zijn achtergrond als keuken- en badkamermonteur. “Klanten blij maken met een mooie badkamer, dat is wat ik wil.”

Bij Cosi kun je niet alleen je tegels, badkamermeubel en kranen bestellen, ze kunnen je badkamer ook ontwerpen én installeren. “Omdat we al het werk in eigen hand hebben, is het allemaal goed te plannen, zodat het zonder oponthoud soepel doorloopt.

“Als mensen hier binnenkomen om zich te oriënteren en ze willen een vervolgafspraak, dan maak ik eerst een afspraak om de badkamer bij ze op te meten, zodat ik alvast een basisontwerp kan maken. Allemaal vrijblijvend. De vervolgafspraak is dan weer in de showroom, buiten openingstijden, zodat we ongestoord over het 3D ontwerp kunnen praten en, als dat akkoord is, de producten erbij kunnen zoeken.”

Cosi Sanitair voert een brede productlijn, met alle bekende merken. Of je nou starter bent met een basisbudget, of je hebt flink wat te besteden voor een super-de-luxe badkamer, Cosi Sanitair heeft het antwoord op elke badkamerwens. Maak een afspraak en neem een kijkje!

Cosi Sanitair BV

Kalkbranderstraat 7
2222 BH  Katwijk
T 071 – 408 04 62
F 071 – 403 52 69
I www.cosi-sanitair.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arvid Meijer
Wat een fantastische geschiedenis. Een geschiedenis om heel erg trots op te zijn. Joost jij hebt jullie familiebedrijf een ongekende boost gegeven. Respect !! Ja en Jim heel veel succes wat een machtige uitdaging voor je. Met de ruime ervaring van je vader en opa Jos gaat dat absoluut lukken. Ik rijd nu mijn 4e Range Rover wat een bolide. Joost stuur svp even jouw e-mailadres. Groetjes aan de familie Arvid
26-09-2023 19:23
Arvid Meijer