BRO Administraties: Langlopende relaties op basis van vertrouwen

“We zijn meer dan een administratiekantoor,” zeggen Pieter Vlasveld en Niels de Nijs van BRO Administraties, dat de financiële administratie verzorgt voor kleine en middelgrote uitzendbureaus in heel Nederland. “Zie ons als een servicebureau voor de uitzendbranche.”

BRO Administraties in zijn huidige vorm bestaat ruim vijf jaar, maar de relatie met de klanten –  uitzendbureaus dus – dateert al van veel langer, uit de tijd dat de eigenaren Pieter Vlasveld en Niels de Nijs nog in dienst waren van BRO Administratieve Dienstverlening.  In 2006, toen de toenmalige eigenaar met pensioen ging, hebben zij het bedrijf voortgezet.

Vlasveld: “We hebben met de meeste van onze klanten een langlopende relatie, vaak al tien jaar.” En De Nijs vult aan: “Uitzendbureaus zijn commerciële bedrijven, met de focus op het koppelen van bedrijven en personeel. Die willen geen last hebben van een administratie. Daarom besteden ze deze aan ons uit.”

Vertrouwen

De twee compagnons verzorgen de financiële administratie van de uitzendbureaus, inclusief de loonadministratie. Afhankelijk van wat de klant wil, krijgt hij wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een overzicht van zijn financiële situatie.

Vertrouwen is het sleutelwoord. Dankzij een ingenieus softwarepakket, dat speciaal voor de uitzendbranche is ontwikkeld, heeft BRO Administraties op afstand inzicht in de bedrijfsvoering en levert het diensten die hieraan zijn gekoppeld. Vlasveld: “De klant bepaalt welke diensten we leveren.” De Nijs: “We leveren altijd maatwerk, variërend van de boekhouding tot debiteurenbeheer en consultancy.”

BRO Administraties

Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn
T 0172 78 21 60
E [email protected]
I www.bro-administaties.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *