Renault Mégane Eco2: ‘Een aanbod dat je bijna niet kunt laten lopen’

Als ik u vertel dat u nu een Renault Mégane Hatchback, Estate of Coupé kunt kopen die maar 14% Bijtelling heeft, BPM- en Wegenbelastingvrij is, dan kijkt u mij waarschijnlijk ongelovig aan. Maar, het is waar. De Mégane Energy dCi 110 Stop & Start Eco2.

Een speciale editie met het oog op de fiscale aanpassingen, zodat u van dit voordeel na 1 juli as nog vele jaren plezier kunt hebben. Als je dan ook nog weet dat Renault deze editie vergezeld doet gaan van een introductie-aanbod bestaande uit een ‘Stap In’ premie van 1000 euro, lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting en bescherm- strips op de portieren in de carrosseriekleur ter waarde van 925 euro, nu voor 275 euro en een aanbod voor Leaserijders in de vorm van een accessoirecheque van 500 euro, dan is dit een aanbod dat je bijna niet kunt laten lopen als je in de markt bent voor dit type auto.

Representatief

Volgens Renault rij je al een Mégane vanaf 22.790 euro met een bijtelling vanaf 112 euro per maand. Het lijkt wel een advertentietekst, maar ik kon niet nalaten u dit even te vertellen. En wat de Renault Mégane zelf betreft vind ik het, zeker in de Estate-uitvoering, een representatieve, eigentijdse zakenauto die liefhebbers van het Franse product zeker zal aanspreken. Hij rijdt plezierig, is ruim, comfortabel en natuurlijk helemaal eco.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *