Van Diemen Sloopwerken: Het hele pakket, van a tot z

“Afspraak is afspraak. En lukt het niet om die na te komen, dan meld je dat. Niets doen is geen optie.” Dat is een van de stelregels van Edwin van Diemen van het gelijknamige sloop- en asbestverwijderingsbedrijf in Leiden.

“Onze kracht is dat we een compleet en breed pakket in huis hebben,” zegt Edwin van Diemen, die het bedrijf in 2000 overnam van zijn vader. “We leveren bijvoorbeeld containers voor sloopwerkzaamheden. Maar we hebben ook alle certificaten voor het verwijderen van asbest. En we kunnen ook diamantboren en -zagen.”

Van Diemen Sloopwerken telt 22 man personeel en bestaat sinds 1936. Toen begon grootvader Van Diemen met het ophalen van afval per boot door de Leidse grachten. Ruim 75 jaar later is het klantenbestand heel divers. Van Diemen werkt voor grote landelijke aannemers als BAM en Heijmans en voor de Rijksgebouwendienst, maar ook voor kleinere bedrijven en particulieren.

Op tijd en netjes

In het in 2007 in gebruik genomen pand op het Leidse Waardeiland staat een eigen sorteerinrichting, waar het afval wordt gescheiden. Sindsdien is er veel gebeurd: de omzet verdubbelde, het bedrijf paste zich aan aan de veranderde milieuwetgeving en specialiseerde zich verder in bodemsanering en het verwijderen van asbest.

“Op tijd leveren en netjes werken; dat is waar ik op hamer,” is de filosofie van Edwin van Diemen. “En we zijn flexibel. Als een klant belt met een spoedopdracht, lossen we zijn probleem op. Het mooiste compliment dat je kunt krijgen, is als een klant zegt: ik had niet verwacht dat het zo snel geregeld zou zijn.”

Van Diemen Sloopwerken

Admiraal Banckertweg 32 | 2315 SR Leiden

T 071 532 30 82
E [email protected]
I www.vandiemensloop.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arvid Meijer
Wat een fantastische geschiedenis. Een geschiedenis om heel erg trots op te zijn. Joost jij hebt jullie familiebedrijf een ongekende boost gegeven. Respect !! Ja en Jim heel veel succes wat een machtige uitdaging voor je. Met de ruime ervaring van je vader en opa Jos gaat dat absoluut lukken. Ik rijd nu mijn 4e Range Rover wat een bolide. Joost stuur svp even jouw e-mailadres. Groetjes aan de familie Arvid
26-09-2023 19:23
Arvid Meijer