Docspro: Uw bedrijfskritische documenten eenvoudig en veilig opslaan én beheren


Deel dit artikel

Het Alphense ICT bedrijf Docspro is de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van document scanning, digitale archivering en document management. Een team van 25 gecertificeerde medewerkers én een uitgebreid netwerk van gerenommeerde business partners maken Docspro tot de aangewezen kennis- en implementatiepartner van vrijwel iedere gewenste oplossing voor het scannen, beheren, digitaal archiveren en digitaal ontsluiten van documenten.

Bent u op zoek naar één oplossing waarin u uw bedrijfskritische documenten eenvoudig en veilig kunt opslaan én beheren? Documenten in iedere denkbare vorm of formaat snel en gemakkelijk terugvinden waar en wanneer u maar wilt? Uw documenten inzien op uw pc, notebook, iPad of smartphone? Op kantoor, onderweg, in de metro, op het vliegveld, tijdens een congres of in het buitenland? Met Dossier Online is het mogelijk! Met deze eenvoudig te gebruiken document management oplossing in de cloud zijn onze klanten binnen een zeer kort tijdsbestek in staat om al hun documenten en dossiers digitaal te bewaren en te beheren. Bovendien kan Dossier Online eenvoudig geïntegreerd worden met andere achterliggende bedrijfsapplicaties en is er standaard integratie vanuit MS Office toepassingen zoals Word, Excel en Outlook. Docspro stelt dat informatie één van de meest waardevolle assets in uw bedrijf vormt. Net als andere waardevolle bedrijfsmiddelen zoals uw voorraden en wagenpark verdient uw informatie een veilige, betrouwbare, toegankelijke en efficiënte bewaarplaats.

Iedere organisatie die de overstap naar het Nieuwe Werken wil maken is bij Docspro aan het juiste adres!

www.docspro.nl

Geef een reactie