GMSoft: Internet ‘presence’

Bent u al zichtbaar op internet? Maakt u optimaal gebruik van ‘social media’? In hoeverre bent u al bekend en vertrouwd met ‘the cloud’? Welke ‘apps’ heeft uw bedrijf al?

Zomaar een aantal vragen die u als moderne en up-to-date ondernemer mogelijk bezighouden. Dan is het nu tijd voor antwoorden! Bent u benieuwd naar wat al deze buzz woorden nu precies inhouden en op welke manier u hier slim mee om kunt gaan? Dan is het tijd voor een goed gesprek met een onafhankelijke expert.

GMSoft draait al de nodige jaren mee om de trends en ontwikkelingen binnen de ICT goed in haar vizier te hebben. Wat is de stand van zaken en waar gaan we heen? Wat doen we wel en wat doen we zeker niet?!

Het is onze ervaring dat het prettig en goed is om een second opinion te krijgen over allerlei onderwerpen die je niet aan een eigen systeembeheerder of software leverancier vraagt. Vrijuit praten en vragen stellen, zonder direct verplichtingen of gekleurde meningen.

Met alle mogelijkheden die ICT ons biedt en de snelheid waarmee de nieuwste ontwikkelingen blijven komen, is het moeilijk om alles in de gaten te blijven houden. Laat staan een keuze te maken, die u eigenlijk voor jaren wilt laten gelden. Het is makkelijk om een snelle keus te maken, die u in de praktijk niet kunt waarmaken.

De toekomst ligt in ‘the cloud’, ergens op internet, gegevens worden opgeslagen en gebruikt, meer en meer gegevens en de daarbij behorende systemen die verschillende (soorten) gegevens koppelen, samenvatten en gebruiken. De truc is om hier slim gebruik van te (gaan) maken en/ of onderdeel van te zijn.

Kortom: What’s in it for me?!

www.gmsoft.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *