Vroom’s Droomauto: Fiat 500 Gucci


Deel dit artikel

Ik vind het echt slim wat Fiat doet met het populaire 500 model. Keer op keer een actiemodel dat helemaal inspeelt op haar trendy koperspubliek. Dit keer een 500 in Gucci-uitvoering. Hoe leuk kan het zijn. Ideaal voor een jonge vrouw werkzaam in de mode- of schoonheidsbranche, want je maakt wel een statement. Ik vind de 500 ‘so wie so’ al een lollige auto en nu helemaal met de herkenbare Gucci accenten, zoals de groen/ rode striping, veiligheidsgordels in dezelfde Gucci-kleurencombi, speciale lichtmetalen velgen, leren bekleding en natuurlijk de Gucci badges. Je moet hem gewoon even gaan bekijken bij Abswoude Autopromenade in Noordwijk. Echt een leuke auto voor een sportieve modieuze meid zoals Rosanne. Mag ze allebei graag zien!

Geef een reactie