AutoLeaseTeam Autotest met: Tim Coronel – Hyundai Veloster

Tim Coronel is bekend als Dakar racefanaat in hart en nieren en won vele kampioenschappen. Een echte rijliefhebber. Momenteel houdt Tim zich bezig met groen en duurzaam autorijden. Daartoe brengt hij OptiMotor op de markt. Een toevoeging aan de olie die de CO2 uitstoot verminderd en het brandstofverbruikmet 10% verlaagd. Voor de AutoLeaseTeam Autotest test hij de Hyundai Veloster.

Wat was je eerste indruk van de Hyundai Veloster?

Leuk, een testrit maken in een auto die ik nog helemaal niet ken was mijn eerste gedachte toen ik gevraagd werd om een testrit in de Hyundai Veloster te maken. En toen ik de auto zag was ik meer dan verrast. Wat een fris en sportief model! Heel modern, helemaal van deze tijd. Een paar mooie details: de koplampen en die drie deuren; één links en twee rechts.

Wat vind je van het zitcomfort en van de overzichtelijkheid van het dashboard?

Het dashboard is ergonomisch, overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Opvallend fraai zijn de ellipsvormige klokken. De stoelen zitten prima,maar langere personen zullen het dak met hun kruin raken.

En de rijeigenschappen en het schakelgemak?

De Veloster stuurt heel direct. Het stuur ligt lekker in de hand en de wegligging is uitstekend. De 6 versnellingsbak schakelt soepel en heeft de juiste verhoudingen.

Hoe is de toegankelijkheid van de kofferruimte?

Voor een Coupé is de laadruimte fors en door de grote achterklep heel toegankelijk.

Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding?

Toen ik hoorde dat deze auto 30 mille kost geloofde ik mijn oren niet. Zoveel auto, met zoveel standaard opties en zo goed afgewerkt. Die schatte ik zeker een duizendje of wat hoger in. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan deze Hyundai Veloster te waarderen met een dikke 8+.

Het leasetarief

Bij AutoLeaseTeam rijdt u de Hyundai Veloster al vanaf € 541,= excl. btw / maand op basis van full operational lease en een looptijd van 48 maanden en 20.000 km/jaar.

www.autoleaseteam.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *