Opel Combo: ‘Leuke functionele bedrijfsauto’

De Opel Combo is al jaren een succesvolle bestel-wagen die in een groot aantal varianten te krijgen is. Met een korte of langere wielbasis, waarbij de korte versie ook met een verhoogd dak kan worden geleverd.

Bedrijfstechnisch gezien zeer interessant, omdat de Combo inclusief de bestuurder 1025 kilo kan vervoeren en dat is een hoog laadvermogen voor dit soort bedrijfsauto’s die met name in de stad gebruikt worden in deze Cargo uitvoering. Daarnaast is de Combo ook leverbaar in de Tour uitvoering met 5 of 7 zitplaatsen voor personenvervoer. Goed nieuws, want de Combo is vernieuwd en heeft een eigentijds uiterlijk gekregen. Een wat bolle stoere neus met verder rechte lijnen aan de zijkant en een kaarsrechte achterkant, waarmee veel nuttige laadruimte ontstaat. Het interieur ziet er eveneens goed verzorgd uit. Handige schuifdeuren voor de achterpassagiers en binnen veel handige bakjes en vakjes met als optie nog een groot bergvak boven de voorruit.

De zitpositie is prettig en handig hoog en het stuur voelt luxe aan, maar is alleen in hoogte te verstellen. Als gekozen wordt voor de 7 persoonsuitvoering, dan staan op de derde rij twee uitneembare stoelen. De Combo rijdt, stuurt en schakelt soepel. Helt door zijn hoogte een beetje over in scherpe bochten, maar is comfortabel voor zijn passagiers. Een leuk ogende, functionele bedrijfsauto in diesel- of benzine uitvoering met een interessante kilometerkostprijs.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *