Installatiebedrijf van der Poel: Voor passende woon- en zorgoplossingen

Installatiebedrijf van der Poel is een jong, dynamisch en regionaal opererend bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Een enthousiast en vakkundig team onder leiding van Jarco van der Poel staat voor u klaar.

Het maakt voor ons geen verschil of wij een kraan komen repareren, of om een complete CV-installatie aan te leggen. Wij zijn gespecialiseerd in alle installatiewerkzaamheden. De wensen van onze klant staan voor ons centraal.

Wist u dat ongeveer driekwart van de energierekening gevormd wordt door het verbruik van gas? Wanneer u voor een zonneboiler kiest loopt uw gasverbruik fors terug. Voor een advies op maat kunt u met ons contact opnemen.

Daarnaast specialiseren wij ons steeds meer in het creëren en onderhouden van een veilige, gezonde en comfortabele woonruimte. Aangepast sanitair, wandsteunen, douchestoelen; we kunnen dit en nog veel meer verzorgen. Hiermee richten wij ons op de groeiende behoefte aan passende woon- en zorgoplossingen voor mensen met lichamelijke of geestelijke beperkingen. Niet in de laatste plaats als gevolg van de vergrijzing: in de komende jaren groeit het aantal senioren flink.

Een comfortabele en veilige huisvesting van mensen met speciale behoeften vraagt bijzondere aandacht. Met onze ruime ervaring kunnen wij onze klanten hierin begeleiden en adviseren. Met het vakmanschap en de service dat u mag verwachten.

Installatiebedrijf van der Poel B.V.

Dr. Kortmannstraat 65a
2381 BJ Zoeterwoude

T 071 – 341 68 08
E [email protected]
I www.installatiebedrijf-vanderpoel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *