BMW 6 Serie Gran Coupé: A Piece of Art

In juni in de showroom, maar nu vast een voorproefje, want ik mocht vast een blik werpen achter de schermen. En laat ik het u gelijk maar zeggen ‘Een waanzinnig mooie auto’. De 6 Serie Gran Coupé is de allereerste vierdeurs coupé van BMW met een grote praktische bruikbaarheid en ruimte voor de achterpassagiers.

Een stralende verschijning van welke kant ik hem ook bekijk. Ik kan erg genieten van de mooie lijnen. Neem nou die voorkant. Stoer, strak en stijlvol en dan vanaf de zijkant gezien die scherp oplopende lijn met de chromen omlijsting van de raampartij. Ja en die achterkant, ook zo geraffineerd mooi. Open dan de portieren eens. Echte coupé-signatuur, dus geen raamlijsten. Opvallend vind ik  het harmonieuze interieurdesign. Formidabel mooi zitmeubilair. De sportief gevormde achterbank biedt comfortabel plaats aan twee personen in een exclusieve ambiance van luxe leer, cederhout en beschaafde alu-accenten.

Datzelfde geldt voor het dashboard. Zo verfijnd. Heer-lijk! Vergeef mij dat ik het niet over de technische aspecten heb, want dat boeit mij minder. Alles daarover vindt u overigens in de folder die nu al bij de dealer ligt. De één gaat naar een museum om van kunst te genieten. Ik genoot bij BMW van de 6 Serie Gran Coupé. A Piece of Art! Als ik een tonnetje over had dan zou ik hem zeker bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *