Abswoude Autopromenade: Nu ook Chevrolet Dealer!

Recentelijk hoorde ik dat Abswoude Autopromenade in Noordwijk het merk Chevrolet zou hebben toegevoegd aan haar range automerken zoals Fiat, Honda, Nissan en Daihatsu. Mooie aanleiding om even langs te gaan bij verkoopadviseur Theo Conradi die het nieuwe merk onder zijn hoede heeft genomen.

Door: John Vroom 

“Inderdaad, sinds kort zijn wij ook Chevrolet dealer. Een mooi merk met een enorme historie op het gebied van Amerikaanse auto’s en ook op het gebied van Zuid-Koreaanse producten na de overname van Daewoo, die wij met name zullen voeren. Een zinvolle aanvulling op onze bestaande merkenrange, zonder dat ze met elkaar concurreren. Chevrolet biedt een uitgekiende modellenreeks voor elk segment, van compacte stadsauto’s tot luxe zakenauto’s, een stoere SUV en een royale 7-zitter. Grootste kracht van het merk Chevrolet is Value for Money, dus veel auto voor een meer dan schappelijke prijs. Eigentijdse vormgeving zonder onnodige frutsels. No nonsens dus, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook een merk dat actief is in de ontwikkeling van minder milieu-belastende motorvarianten, zoals de Spark in de Bi-Fuel uitvoering. Wij hebben dan ook veel vertrouwen in dit, voor ons, nieuwe merk”. Theo, duidelijk verhaal. Dé dealer dus voor u, als u toe bent aan een Chevrolet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *