Duivenvoorden Elektrotechnisch Aannemer: “Als er iets is, duiken we er meteen in”

“De naam Duivenvoorden is een begrip in de regio,” zegt directeur Willem Resink van Duivenvoorden Elektrotechnisch Aannemer, dat in 2013 zijn 75-jarig jubileum viert. “Iedereen kent ons bedrijf onder die naam.” Omdat Duivenvoorden een bekende naam is, heeft Willem Resink er nooit voor gekozen om de naam te veranderen toen hij het bedrijf twaalf jaar geleden overnam. “Een enkeling vraagt nog weleens of Duivenvoorden zelf ook komt,” zegt Resink. Lachend: “Dat laat ik dan maar zo.”

Duivenvoorden legt elektrotechnische installaties aan, onder andere lichtkrachtinstallaties, brandmeld- en alarminstallaties, systemen voor toegangscontrole en telecommunicatie- en datasystemen. Resinks bedrijf doet dit installatiewerk en de bijbehorende onderhoudswerkzaamheden bij kleine en grote klanten, van particulieren tot grote bedrijven in de driehoek Amsterdam, Rotterdam en Alphen aan den Rijn, vaak samen met vaste partners.

Langdurende relaties

“We leveren installaties van gerenommeerde merken, op basis van een goed advies,” zegt Resink. “Een voorbeeld: iedereen wil tegenwoordig led-verlichting. Die is er in allerlei prijsklassen, maar wij adviseren duurzame en verantwoorde producten.”

“We willen de beste zijn, met een goede prijs-kwaliteitverhouding,” antwoordt Willem Resink, gevraagd naar de kracht van zijn onderneming. “Als er storingen zijn, duiken we er meteen in. En als er onverhoopt ergens iets is fout gegaan, bespreken we dat en lossen we dat naar tevredenheid op. Daarin proberen we ons te onderscheiden van anderen,” stelt Resink, die kan wijzen op een vaste kern van trouwe klanten. “We streven naar langdurende relaties. Zeker in tijden als deze zorgt dat ervoor dat je je hoofd boven water kunt houden.”

Mond-tot-mondreclame

Enkele voorbeelden van klanten voor wie Duivenvoorden installatieklussen doet plus de after-sales en het onderhoud zijn: Oostingh Staalbouw, Haasnoot Bruggen, Kamsteeg, Toyota Dijksman, Oudshoorn & Van Egmond, Rabobank en de bouwbedrijven Van Rhijn, KBM en Ouwehand Bouw. Ook woningbouwverenigingen, zorginstellingen, gemeenten en particulieren zijn klant van Duivenvoorden. “Het meeste werk krijgen we dankzij mond-tot-mondreclame,” zegt Willem Resink. “Bijvoorbeeld installatiewerk voor een oosters restaurant bij de Amsterdam ArenA, dat via via bij ons terechtkwam.”

De basis voor deze trouwe klantenkring wordt gelegd door de twintig medewerkers van Duivenvoorden. “Gemotiveerde mensen zijn belangrijk,” zegt Resink. “Natuurlijk moeten we ook ons geld verdienen, maar we streven er naar dat mensen het naar hun zin hebben. Dat geldt trouwens ook voor stagiairs, die we als erkend leerbedrijf regelmatig hebben. De hele dag eenvoudige klussen doen, is gemakkelijk, maar stagiairs moeten ook wat opsteken van hun periode bij ons. Bovendien willen we overbrengen hoe leuk ons vak is.”

Duivenvoorden Elektrotechnisch Aannemer

De Hooge Krocht 58 (bedrijventerrein Klei-Oost)
2201 TX Noordwijk
T  071 – 402 59 21
E [email protected]
I www.duivenvoordeneta.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *