Feestelijke Open Dagen en Businessborrel bij Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn


Deel dit artikel

Op 12 en 13 april 2013 introduceert Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn tijdens haar Open Dagen de nieuwe Mercedes-Benz CLA en E-Klasse. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers bovendien kennismaken met het complete bedrijf en alle producten en diensten die zij leveren. Daarnaast zijn er vele leuke, feestelijke activiteiten voor het hele gezin.

De complete Mercedes-Benz familie
Naast de nieuwe CLA en E-Klasse laat Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn dit weekend ook zien welke andere personenauto’s Mercedes-Benz heeft. Maar ook kunnen de complete lines bestelwagens met de Citan, Vito en Sprinter en trucks zoals de Atego en de Actros bekeken worden bij de vestiging aan De Schans 25.

Service en dienstverlening
Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn laat middels “een kijkje in de werkplaats” ook zien welke andere diensten zij allemaal levert. Diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden middels workshops en demonstraties aan de bezoekers getoond. Van de nieuwste telematiek in de personenauto’s tot de laadklep- en trailerkeuringen van de trucks, het kan deze dagen allemaal bekeken worden. In het Schadecentrum is het tijdens de Open Dagen zelfs mogelijk om tegen een aangepast tarief kleine herstelwerkzaamheden te laten verrichten. Ook aan auto’s van andere merken.

Activiteiten voor het hele gezin
Jongeren kunnen bij de Mercedes-Benz Driving Academy zelf kennis maken met het merk met de ster en wellicht al zelfs de eerste meters rijden. En ook aan de allerjongste bezoekers is gedacht met een luchtkussen en pretmobiel. Tal van lekkernijen maken deze Open Dagen compleet.

Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn heet iedereen dan ook van harte welkom op vrijdag 12 april van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 13 april van 10.00 tot 17.00 uur aan De Schans 25.

Netwerkborrel

Tijdens de Open Dagen wordt op vrijdag 12 april eveneens een feestelijke netwerkborrel gehouden voor zakelijke gasten.

De borrel vindt plaats tussen 16:00-18:00 uur, in de showroom die voor de gelegenheid is omgetoverd tot VIP-ruimte met hapjes, drankjes én rode loper.

Het programma is als volgt:

-Vanaf 16:00 uur ontvangst
-Om 17:00 uur korte speech door de algemeen directeur van Mercedes Benz Dealer Bedrijven en onthulling van de diverse nieuwe  modellen (de spectaculaire CLA en de nieuwe E-Klasse)
-Om 18:00 uur afsluiting

U heeft volop gelegenheid uw relaties te ontmoeten en het bedrijf te bezichtigen. U vindt de vestiging aan De Schans 25 in Alphen aan den Rijn. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein, verkeersgeleiders aanwezig.

Wilt u hierbij aanwezig zijn?
Meld dan uw komst op morvenna@topzaak.nl. Laat u ook even weten met hoeveel personen u komt. Introducés zijn toegestaan.

 

Comments are closed.