Jury maakt kennis met genomineerden Sterkste Schakel


Deel dit artikel

Op donderdagmiddag 28 februari kwamen de genomineerden bij elkaar in het fraai gelegen Fletcher Hotel De Witte Raaf in Noordwijk om zich voor te stellen aan de jury van de Sterkste Schakel Verkiezing 2013.

De Sterkste Schakel is een zoektocht van een jaar naar het meest klantgerichte bedrijf van de regio Rijnland. De organisatie is geheel in handen van het zakenmagazine Rijnstreek Business. Het voorstelrondje aan de jury is het eerste onderdeel van een jurytraject van enkele weken met als hoogtepunt de finale avond op vrijdagavond 12 april in de Hotels van Oranje in Noordwijk, waar de winnaars bekend zullen worden gemaakt. Tussen de jurybezoekjes door kregen de genomineerden ruimschoots de gelegenheid om te netwerken. Hiervoor werd de Duinvallei zaal omgetoverd in een mooie ruimte om gezellig te speeddaten. Meer dan 25 tafels stonden voor de genomineerden klaar om elkaar te ontvangen. Jurylid Jan van Woerkom (Peursum/Bang & Olufsen Katwijk) trad op als tijdwaarnemer en stelde zelfs nog een mooie flatscreen televisie beschikbaar voor de beste presentatie. Na precies drie minuten mochten de ondernemers van tafel wisselen. Zodoende werden er in korte tijd heel veel nieuwe contacten gemaakt. Na afloop werden Richard Schenzel en Niels Oostenrijk van Hotels van Oranje als beste ‘presentatieduo’ door de vijfkoppige jury in de bloemetjes gezet. Initiator en uitgever Harry de Reus kan, getuige de vele positieve reactie’s terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Vooral de Harlem Shake aan het eind van de middag viel bij iedereen goed in de smaak. Het filmpje is inmiddels op Youtube meer dan 1200 (!!) keer bekeken. De komende weken zullen nog diverse genomineerde bedrijven door de jury persoonlijk worden bezocht. Het blijft dus nog erg spannend voor de 55 genomineerde bedrijven.

Comments are closed.