Hotel Savoy: Kom eens naar het strand!

Hotel Savoy heeft een unieke ligging; direct aan het strand en in de duinen. Dit maakt dat Hotel Savoy ook voor zakelijke bijeenkomsten de ideale plek kan zijn. Wie vindt het niet heerlijk om in de pauze de opgedane kennis of overgedragen informatie tot zich door te laten dringen tijdens een wandeling langs het strand of een fietstochtje door de duinen? Als dat uw bijeenkomst niet tot een succes maakt.

Vergaderen is maatwerk

Vergaderen is maatwerk. Daarom maken we graag in overleg met u een arrangement dat naadloos aanslit bij uw budget en wensen. Apparatuur, (walking)lunch, diner, overnachting, buffet, borrel, koffie/thee/water, snacks; samen met u denken we aan alles.

Wij hebben een prachtige vergaderruimte waar u gebruik van kunt maken voor een overleg op een prachtige locatie.

Hotel “Savoy”

Boulevard 1
2225 AA Katwijk aan Zee
T 071 401 56 45
F 071 4077165
E [email protected]
I www.hotelsavoy.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *