More Apps tweede op EuroCloud Europe Awards 2013


Deel dit artikel

More Apps uit Leiderdorp is onlangs met Alphaplan adviseurs in bouwen in Luxemburg tweede geworden bij de EuroCloud Europe Awards 2013. De partners wonnen in september dit jaar al de EuroCloud Nederland Awards 2013. De Europese prijs werd uitgereikt aan de deelnemer met de beste business case op het gebied van cloud computing. Alphaplan maakt apps voor bouwkundige inspecties, opnames en inventarisaties. Mor eApps ontwikkelde hiervoor het platform.

Uniek in de bouwwereld

De apps die Alphaplan ontwikkelt dragen bij aan een efficiëntere samenwerking, omdat de apps in een zeer korte tijd specifiek voor ieder willekeurig project op maat gemaakt kunnen worden. In de bouwwereld is dat uniek!

De inspectie app bevat een complete vragenlijst waarmee de inspecteurs zeer nauwkeurig inspecties en woningopnames kunnen uitvoeren. Overbodige vragen staan er niet in en na de opnames staan de maatregelen die moeten worden getroffen meteen in de computer. Vervolgens kunnen deze gegevens gemakkelijk worden gerapporteerd en kunnen de gegevens goed gebruikt worden voor verschillende onderzoeken die Alphaplan uitvoert.

Deelnemers

Alphaplan en More Apps waren één van de achtentwintig landenwinnaars die genomineerd waren voor de EuroCloud Europe Awards 2013. De overige genomineerden waren:

– Nomalys from Nomalys (Frankrijk) – 1e plaats
– TrustedCloudEurope – eCommerce case from ebrc (Luxemburg) – 3e plaats

De prijs bevestigt dat de partners samen een goed en innovatief product hebben ontwikkeld en dat een samenwerking tussen een startend bedrijf en een gerenommeerd adviesbureau tot iets moois kan leiden.

Geef een reactie