Mercedes-Benz M-Klasse: ‘Adembenemend design’

U weet dat ik meer een Coupé- of Cabrio-liefhebber ben dan van een SUV, maar als ik er echt één zou moeten kiezen, dan stond de Mercedes-Benz M-Klasse hoog op het verlanglijstje.

Door: John Vroom

Wat een adembenemend design, comfort op het allerhoogste niveau, een veiligheidsconcept dat nieuwe maatstaven aanlegt, wat zorgt voor ontspannen rijplezier. Het lijkt en is ook een hele hoop auto, maar je loodst hem ook met het grootste gemak door druk stadsverkeer. Perfecte afwerking! Deze M-Klasse kost een paar euro’s, maar je hebt er ook echt iets voor als je van dit type auto’s houdt. Niet alleen een auto om van te dromen, maar ook heerlijk om in weg te dromen. Wat zegt u? U mist het gebruikelijke fotomodel? Tja…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *