Nieuwe Mercedes-Benz Vito nu in showroom Mercedes-Benz Dealer Bedrijven


Deel dit artikel

De eerder dit jaar gepresenteerde nieuwe Vito staat nu in de showroom van Mercedes Benz Dealer Bedrijven, met een vanafprijs van € 16.990,-. De Vito is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen, dubbelcabine en als Tourer voor personenvervoer. Daarnaast zijn er drie keuzemogelijkheden voor de aandrijving. Jeroen van der Heiden, directeur verkoop bestelwagens van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, is blij met de komst van de nieuwe Vito. “Naast belangrijke kenmerken als optimale prestaties en een gunstig verbruik is de nieuwe Vito voor ondernemers ook interessant door de uitgebreide keuze uit carrosserievarianten, laadvermogens, wielbases, lengtes, aandrijfsystemen en motoren. Tevens is het comfortniveau weer verder verbeterd en biedt de nieuwe Vito nog meer ruimte dan zijn voorganger,” zegt hij. “De eisen van de gebruiker aan een bestelwagen zijn tegenwoordig hoog. Naast betrouwbaarheid, gebruiksgemak, kilometer-kostprijs en veiligheid spelen zaken als comfort, styling en ergonomie een steeds belangrijkere rol. We zijn blij dat de nieuwe Vito aan al die hoge eisen en wensen voldoet.”

Aandrijving en motoren
Als eerste in zijn segment is de nieuwe Vito leverbaar met keus uit voor-, achter- of vierwielaandrijving. De keuze in motorvermogens begint bij de 109 CDI met 65kW/88pk en 230Nm koppel en bouwt in vier stappen op naar de 119 BlueTEC met 140 kW/190pk en 440Nm die nu al voldoet aan de strenge Euro 6 emissienorm. Verder is er keuze uit een handgeschakelde 6-bak of de zijn segment unieke 7G-TRONIC PLUS volautomatische transmissie. Door een breed pakket aan maatregelen is het verbruik met gemiddeld 20% gedaald. Dat betekent dat een verbruik van ruim 1 op 17 haalbaar is!

Twee wielbases, drie lengteversies, scherpe vanafprijs
Er is keuze uit twee wielbasis varianten van 3.200mm en 3.430mm en drie lengte varianten van 4.895 mm, 5.140 mm en 5.370 mm. De totale hoogte bedraagt maximaal 1.910 mm. Hiermee zijn transportvolumes tot ruim 6m3 mogelijk. De nieuwe Vito heeft een vanafprijs van € 16.990,- excl. BTW/BPM voor de 2,5 tons, voorwielaangedreven Vito 109CDI Economy en een operational leasetarief vanaf € 89,- per week (72 maanden / 20.000 km/jaar) inclusief onderhoud, reparatie, zomerbanden, verzekering en houderschapsbelasting. De Vito Tourer personenvervoeruitvoering is ook met onmiddellijke ingang leverbaar. De prijslijst van deze versie begint met € 23.880,- voor de Vito 109CDI Tourer BASE.

SterOnderhoud
Tegelijkertijd met de komst van de nieuwe Vito is SterOnderhoud geïntroduceerd. Op basis van het jaarkilometrage, de looptijd en het aantal onderhoudsbeurten dat daarbij hoort, bepaalt SterOnderhoud exact het onderhoudstarief. Door de beurten vooraf in te kopen, zijn ondernemers verzekerd van een vast en extra aantrekkelijk tarief, zelfs al vanaf 1 euro exclusief btw per dag. Daarbij bestaat de mogelijkheid die onderhoudskosten gespreid in overzichtelijke maandelijkse termijnen te voldoen.

Afsluitend nogmaals Jeroen van der Heiden: “Dankzij de scherpe prijsstelling, het 20% lagere brandstofverbruik, de gunstige exploitatiekosten en de zeer lange onderhoudsintervallen van 40.000 km of twee jaar is de nieuwe Mercedes-Benz Vito de beste keuze voor de zakelijke gebruiker die hoge eisen stelt aan een bestelwagen. Alle versies zijn met onmiddellijke ingang bij ons leverbaar en iedereen is welkom om kennis te maken met onze nieuwe aanwinst.”

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland en heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen en is dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, AMG en Fuso. Daarnaast is het bedrijf erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en partner van het Mercedes-Benz Classic Center.
www.mbdb.nl

Geef een reactie