Van der Werff Groep uit Alphen a/d Rijn is ‘VOA-Onderneming van het Jaar’


Deel dit artikel

Van der Werff Groep uit Alphen aan den Rijn is donderdag 8 januari uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2014. Het Alphense bedrijf kreeg in Theater Castellum tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VOA de meeste punten van de jury en de bijna 700 aanwezige ondernemers in de zaal. Zij gaven de doorslag door massaal te stemmen  op de Van der Werff Groep.

Het thema van de jaarlijkse verkiezing was dit keer ‘De wetenschap van ondernemen’ en het programma werd gepresenteerd door Rob Urgert en Joep van Deudekom. Naast de Van der Werff Groep waren ook Verheul Communicatie en Blanksma Groep genomineerd voor de titel. Na presentaties op scherm van de genominbeerde bedrijven, volgde  een ondervraging door Joep  van Deudekom. deze ondervraging gaf de doorslag. De cijfers van de vakjuyry lagen dicht bijeen, maar de aanwezigern beslisten uiteindelijk over de titel.

Van der Werff Groep neemt het stokje over van Banketbakkerij Stevers, die de titel vorig jaar in de wacht wist te slepen.

Geef een reactie