Autocentrum Van Egmond: Plankgas als het nodig is

Bakkers, slagers, bloemenbedrijven en autorijscholen. Het zijn enkele voorbeelden van zakelijke klanten van Autocentrum van Egmond.

Tijdens het interview wordt er gebak binnengebracht. “Voor klanten die een auto hebben gekocht,” zegt Peter Ravensbergen van Autocentrum van Egmond in de showroom, waar zo’n 35 auto’s staan. “We zijn specialist in VW, Audi, Seat en Skoda, maar we zijn sterk in elk merk! Ons motto is: ‘We doen alles voor uw auto’. Ook zakelijke rijders kunnen wij ontlasten: wij verzorgen het hele traject van offerte tot aflevering. Zij kunnen bij ons terecht voor operationele en financial leasecontracten voor personen- en bedrijfswagens. Alles onder één dak!”

Nieuwe brug
De openingstijden van de werkplaats in het Noordeinde in Rijnsburg zijn maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur. Doordat Autocentrum van Egmond is aangesloten bij Bosch Car Service, kan het autobedrijf alle merken personen- en bedrijfsauto’s onderhouden. De contactpersoon van de werkplaats is Jan Ravensbergen jr. “We doen hier alles: onderhoud, schades, ruitreparatie en vervanging, airco-onderhoud. Dankzij Bosch Car Service zijn onze technici goed opgeleid en worden ze continu bijgeschoold. En we werken met de nieuwste apparatuur. We hebben een haal- en brengservice en vervangend vervoer, en in geval van pech een 24-uurs hulpdienst. Momenteel wordt het dak van de werkplaats verhoogd, zodat er ruimte ontstaat voor een nieuwe brug met plek voor grotere bedrijfswagens (tot 3500 kilo).”

“We zijn een familiebedrijf, laagdrempelig en klantgericht,” besluiten Peter en Jan Ravensbergen. “Wij werken als team, zo zorgen we voor tevreden klanten. Door efficiënt werken, zijn we gemiddeld 15 procent goedkoper dan de dealer. We verwelkomen klanten graag met een vers bakje koffie.”

Autocentrum van Egmond
Showroom: Langevaart 1a, 2231 GA Rijnsburg
Werkplaats: Noordeinde 12, 2231 LK Rijnsburg
T 071 – 402 29 11
I www.acvanegmond.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *