Ruimbaan Uitzendbureau: “Als je je klanten kent, geeft dat rust”

“We leveren een compleet pakket diensten: zo onderscheiden we ons van andere uitzendbureaus,” zeggen de uitzendconsulenten Susan Reijnders en Elise Groenewegen van de Alphense vestiging van Ruimbaan Uitzendbureau.

De voorbeelden van de extra service die Ruimbaan levert, zijn legio. Zo zorgt het uitzendbureau bijvoorbeeld dat tijdelijke medewerkers van een bedrijf dat net een nieuwe machine heeft aangeschaft, de bijpassende opleiding krijgen. En als een bedrijf op korte termijn extra krachten nodig heeft, wordt ook dat geregeld.

Susan en Elise: “We leveren maatwerk, zijn flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen. De lijnen zijn kort en de contacten met de bedrijven zijn persoonlijk. We gaan regelmatig bij hen langs en we bellen veel. Zo leer je je klanten goed kennen en dat geeft rust. Die intensieve begeleiding bieden we ook aan onze honderden uitzendkrachten, onder wie ook mensen die op ZZP-basis worden ingezet.”

Tot in de puntjes
“We hebben in de afgelopen 25 jaar een sterke positie opgebouwd,” vult Marieke Kreuzen aan. Zij is directeur van Ruimbaan, met kantoren in Gouda, Alphen en Rotterdam, waar het twee vestigingen heeft. In Magdeburg (Duitsland) heeft Ruimbaan een steunpunt, waar het Duitse, Poolse en Tsjechische uitzendkrachten werft. Het uitzendbureau bedient alle branches. “We zijn VCU-gecertificeerd en staan in het NEN 4400-register. Dit betekent dat de veiligheid op het werk gewaarborgd is en dat de administratie en de financiën in orde zijn. Dat is belangrijk, want de werkgever is aansprakelijk als er iets gebeurt. Dat vraagt van ons dat we alles tot in de puntjes regelen.”

Ruimbaan Uitzendbureau
Van Boetzelaerstraat 46
2406 BG Alphen aan den Rijn
T 0172 – 44 60 40
I www.ruimbaan.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *