Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda: Al 70 jaar voortbouwen op een sterk fundament

Vijf generaties lang werken aan de toekomst. Familiebedrijf A.G.J.C van Breda B.V. heeft een lange geschiedenis die stamt uit 1929.

Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. is een begrip in de gemeente Teylingen en omstreken. Het aannemersbedrijf heeft een lange historie. Bekend is dat de broers  M. en A. van Breda sinds  begin 1900 bouwden aan het fundament van het bedrijf. In 1946 is het bedrijf in de huidige vorm ontstaan. Sinds die tijd is het familiebedrijf in Sassenheim gevestigd. In december 2004 zijn ze naar een groter pand verhuisd, dit nieuwe bedrijfspand is gevestigd aan de Industriekade. Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats voorzien van de modernste machines. Alle houtbewerkingen zoals het fabriceren en leveren van kozijnen, ramen, deuren, lijstwerk en overige houtbewerkingen worden hier uitgevoerd.

De werkzaamheden die voornamelijk door Van Breda worden uitgevoerd zijn; nieuwbouw van villa’s en geschakelde woningen, het  volledig verbouwen en renoveren van woningen, maar ook het renoveren van scholen, kinderdagverblijven en openbare gebouwen. Veel werk wordt verricht in de gemeente Teylingen en omliggende gemeenten.

Vertrouwd bouwen
 “Service vinden wij belangrijk. Onze relaties koesteren wij. Wij beseffen dat we ons bestaansrecht ontlenen aan de waardering van onze relaties. Al vele particulieren, organisaties en ondernemers hebben de weg naar ons gevonden. Dat zegt toch iets over onze kwaliteit, service en flexibiliteit. Er is duidelijk vertrouwen in ons werk.”

Rick de Ruiter is het eerste directielid dat  van buiten de familie van Van Breda is aangetrokken, maar past uitstekend in de cultuur van het bedrijf. Hij staat voor de zaak en bezit de genen die het bedrijf groot hebben gemaakt. “Vertrouwd bouwen”, is onze doelstelling en wij doen er alles aan om dit te waarborgen.”

BouwGarant
De service gaat verder, als aannemersbedrijf zijn ze aangesloten bij BouwGarant. Al vele opdrachtgevers hebben gebruik gemaakt van deze zekerheid en garantstelling. Het is een extra service die zij kunnen bieden aan de opdrachtgever. “Wij staan altijd klaar voor onze klanten. 24 uur per dag! Je moet er alles aan doen om het vertrouwen dat je hebt gecreëerd bij een opdrachtgever te waarborgen.”

Kortom, een allround aannemersbedrijf dat zich bezighoud met nieuwbouw, verbouw, renovaties, restauraties (ook monumentaal) en onderhoud.

Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda
Industriekade 30, Sassenheim
T 0252 – 21 24 55
I www.agjcvanbreda.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *