Bijeenkomst CJB Rijnland samen met Rijnstreek Business: Omgaan met de media, zo doe je dat


Deel dit artikel

Stel, je bent startend zzp’er met een briljant idee over duurzaamheid dat je aan de man wilt brengen. Of je bent leverancier van huishoudelijke producten en je opent een tweede vestiging. Of je wilt het 25-jarig jubileum van je aannemersbedrijf gebruiken om meer naamsbekendheid te genereren. Wat heb je dan nodig? Media-aandacht!

Media-aandacht is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Welke media benader je? Hoe doe je dat? En hoe krijg je een redacteur zover dat hij aandacht aan je besteedt en je niet afwimpelt met: zet maar een advertentie?

Tips & tricks
Omgaan met de media is het thema van de bijeenkomst die Club Jonge Bedrijven Rijnland houdt op maandag 25 januari 2016 in Rijnsburg. Tekstschrijver, journalist en bladenmaker Henk Hogewoning geeft deze avond tips & tricks voor ondernemers die de media willen laten zien dat ze er mogen zijn. Hogewoning is gepokt en gemazeld in het vak. Hij is onder andere  redacteur van Rijnstreek Business en perswoordvoerder van voetbalclub Rijnsburgse Boys.

Hogewoning legt uit wat je beter wel en niet kunt doen in het contact met (lokale) kranten, radio en televisie. Ook geeft hij heldere tips voor bijvoorbeeld het schrijven van persberichten en het geven van interviews. Na afloop gaan de deelnemers naar huis met praktische informatie die ze de volgende dag meteen voor hun bedrijf kunnen gebruiken.

Programma en aanmelding
De bijeenkomst op 25 januari vindt plaats in het Dorpskantoor/De Burgt, Burgemeester Koomansplein 1, 2231 DA in Rijnsburg. Harry de Reus van De Reus Media, uitgever van Rijnstreek Business, is sponsor. Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee. Om 20.00 uur start Henk Hogewoning zijn presentatie. Rond 21.30 uur is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. De avond eindigt om ongeveer 22.00 uur.

De toegang is gratis voor leden van CJB Rijnland en voor (gevestigde en startende) ondernemers die voor het eerst een bijeenkomst van de vereniging bezoeken. Wie al vaker een bijeenkomst van CJB Rijnland heeft bezocht, betaalt € 25,-. Graag van tevoren aanmelden op www.cjbrijnland.nl 

2 Comments

  1. Alle startende ondernemers nodig ik uit om een kennis te komen maken met Club Jonge Bedrijven Rijnland.

  2. I must show my thanks to the writer for bailing me out of such a dilemma. After exploring throughout the world wide web and getting basics that were not helpful, I was thinking my entire life was gone. Living without the approaches to the problems you’ve solved by means of the site is a crucial case, and those that might have negatively affected my entire career if I had not discovered the website. Your good skills and kindness in playing with the whole thing was excellent. I don’t know what I would have done if I had not come across such a solution like this. It’s possible to at this moment look ahead to my future. Thank you so much for your expert and sensible guide. I won’t be reluctant to suggest your web sites to anyone who will need counselling about this area.
    wildindefinitely https://wildindefinitely.tumblr.com/

Geef een reactie