Grand Hotel Huis ter Duin gastheer Finale avond: “De Sterkste Schakel komt weer thuis”

De dertiende editie van de Sterkste Schakel-finaleavond, op 11 maart 2016, vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Naar aanleiding hiervan een interview met Stephan Stokkermans, commercieel directeur van het gerennomeerde hotel.

Hoe blij is Huis ter Duin met de Sterkste Schakel?
“In een van de eerste jaren in het bestaan van de Sterkste Schakel was de finaleavond ook bij ons in het hotel. We zijn er trots op dat we nu weer gastheer zijn van deze prestigieuze prijs. We voelen ons met de prijs verbonden vanwege de filosofie. Bij beide staan de klant en excellente dienstverlening centraal. De Sterkste Schakel komt thuis, kun je dus wel stellen. Dit past bij onze filosofie: iedereen moet zich thuis voelen bij ons, het Thuis-ter-Duin-gevoel.”

Hoe omschrijf je dat Thuis-ter-Duin-gevoel?
“Gasten van Huis ter Duin moeten zich  kunnen ontspannen en happy zijn. Dat geldt ook voor zakelijke gasten; ook zij moeten graag naar ons toe komen. We willen hun huiskamer zijn, dus ook van de Sterkste Schakel. Niet alleen tijdens de finaleavond, maar ook daarna voor het netwerk van Sterkste Schakel-deelnemers dat momenteel wordt geformeerd; een netwerk waarin kennis en ervaring worden gedeeld en ondernemers contacten kunnen leggen. Wij faciliteren dit graag.”

Hoe onderscheidt Huis ter Duin zich van andere hotels?
“Door het complete aanbod en de combinatie van meerdere faciliteiten op één plek. Zakelijke gasten kunnen afspreken in Breakers Beach House, in Brasserie La Terrasse, bij Copper of in ons sterrenrestaurant Latour.
Er is heel veel keus; weinig hotels hebben dat. Bovendien hebben we volop eigen parkeergelegenheid. We combineren dit met een informele sfeer en een hoog kwaliteitsniveau.”

Wat wil je tenslotte nog kwijt?  
“Over sterke schakels gesproken: Noordwijk moet de sterkste schakel zijn van de regio. Er zijn in de streek veel hotels met kwalitatief hoogwaardige faciliteiten, er valt dus veel te kiezen en er is veel onderlinge competitie. Dat vraagt om een sterk toeristisch product in Noordwijk. Cruijff heeft weleens gezegd: je moet niet de zwakste schakels sterker maken, maar de sterke schakels nog sterker maken. Oftewel: zorg dat een acht een negen wordt, dan stijg je boven de middelmaat uit. Dat idee mis ik, ondanks haar mooie ligging in Noordwijk.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *