Jachtwerf P.J. Mollers v.o.f.: Veelzijdig in de watersport

Jachtwerf Möllers is sinds 50 jaar werkzaam in de watersport en gespecialiseerd in het verhuren van zeilboten, sloepen en motorbootjes. Ook voor nieuwbouw en reparaties kan men bij het veelzijdige bedrijf terecht, dat schitterend is gelegen aan de Kagerplassen. 

40 jaar geleden begon het bedrijf met het bouwen van zeilboten en maakte daarbij als één van de eersten gebruik van polyester. De BM 16m2 werd voorzien van een polyester romp en een mahoniedek. Dit bleek een succesformule want vele honderden boten zijn in deze uitvoering afgeleverd aan tevreden klanten.

Nog steeds bouwt Jachtwerf Möllers in deze uitvoering zeilboten, met als uitbreiding de FLY-TOUR en de VALK. Dit blijkt nog steeds een succes want het gemak van het polyester en de uitstraling van een glimmend gelakt mahoniedek oogt zeer aantrekkelijk voor de pleziervaarders. Bovendien kunnen, door gebruik van polyester, de bouwkosten laag blijven en de boten zijn de boten dus gunstig geprijsd.

Dagje actief op de Kagerplassen.
Wilt u eens een heerlijk dagje uit met de familie of heeft u plannen voor een bedrijfsuitje, dan kan Jachtwerf Möllers zorgen voor een onvergetelijk dagje op het water. Er zijn kleine en grote sloepen te huur die van alle comfort zijn voorzien. Een dagje sloep varen is ontspannen en genieten, door de grachten van Leiden of over de Kagerplassen. Catering aan boord van de sloep ontbreekt natuurlijk niet. En als leuke afwisseling voor het sloep varen is het mogelijk om op de Kagerplassen te waterskiën, wakeboarden en zeilen. Door één van de speedboten van Jachtwerf Möllers wordt u op de waterski’s of wakeboard voortgetrokken. Dit geeft een absolute kick en u zult versteld staan over hoe snel u deze sport aanleert en hoeveel plezier u eraan beleeft!

Zo’n dag op het water vliegt voorbij, maar niet getreurd, want Jachtwerf Möllers kan aansluitend een complete barbecue voor u organiseren. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen met 0252 544494 of bezoek de website: www.varenopdekaag.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *