Volkswagen Touran: ‘Smooth’

Je bent zakenman of zakenvrouw met partner en een aantal opgroeiende kinderen, dan stel je heel specifieke eisen aan je zaken-/ gezinsauto, zoals ruimte, flexibiliteit en slimme slimmig-heden voor dagelijks gebruiksgemak. Toch?

DOOR JOHN VROOM, AUTOREDACTEUR

Nou, dan zit je helemaal goed met de nieuwe Volkswagen Touran. De ultieme gebruiksauto met 7 zitplaatsen. En over dat gebruiksgemak heeft Volkswagen goed nagedacht. Om eens een paar voorbeelden te noemen. Achterin de bagageruimte is een speciale opbergruimte voor de bagage-afdekrolhoes, want die moet je ergens laten als de 7 zitplaatsen in gebruik zijn. Of de opklapbare vliegtuigtafeltjes in de rugleuningen van de voorstoelen, met daarboven een opbergvak met een speciaal vakje voor de smart-phone. En dan natuurlijk de flexibiliteit, waarbij je het interieur kunt verbouwen voor kindervervoer of in twee tellen gebruiksklaar kan maken voor een kleine verhuizing met alle banken plat, zodat er een mooie vlakke laadvloer ontstaat. Heel apart is ook dat Volkswagen geïntegreerde zitjes levert in de Touran, waarbij de standaard hoofdsteun plaatsmaakt voor zacht beklede beugels en de zitting een stukje omhoog geklapt kan worden.

Prima voor elkaar dus. Dat geldt eveneens voor het dagelijks gebruik als zakenauto. Je zit prima achter het stuur, met uitzicht op het ergonomisch zeer verantwoorde dashboard met de bekende degelijke Volkswagenkwaliteit. Het rijgedrag is ‘smooth’ en daardoor een prettige reisauto. Geen scheurijzer dat je uitdaagt strakke bochten te pakken en dat hoort ook niet bij een verantwoord ouderschap. Een ruime, flexibele en slimme gezins-/ zakenauto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *