Opel Adam Rocks: S ‘Personaliseren naar eigen smaak’

Weet u waarom de Opel Adam, Adam heet? Omdat de grondlegger van Opel, Adam Opel heette. Vandaar dus en dat maakt dit Opel type wel heel persoonlijk en dat is ook het bijzondere aan deze Opel, want als koper van dit model kan je hem heel persoonlijk maken naar je eigen al dan niet aanwezige smaak. Personaliseren heet dat. Ik leg het uit. 

Allereerst is de Adam leverbaar in een groot aantal bijzondere kleuren, waarbij je voor de dakkleur kan kiezen uit een aantal combinatiekleuren, zoals rood, zwart en wit. In het interieur zijn ook allerlei kleurcombinaties mogelijk, zoals een blauw, geel of rood dashboard, waarbij die kleur terug kan komen in de console-randen, portierstrips en in het leer van het stuur en de versnellingspook. Daarnaast zijn er nog allerlei extra detailmogelijkheden waaruit gekozen kan worden om jouw Adam helemaal jouw Adam te maken. Daarnaast is de Adam gewoon een leuke auto en de Rocks rijdt supersoepel en sportief als je hem goed op toeren houdt. Hij schakelt met gevoel en toch strak en licht en hij stuurt direct. Hij is compact en makkelijk wendbaar. Voorin zit ik lekker in de sportieve sportstoelen en achterin is de ruimte iets beperkt Maar ja, dit is ook geen familie-auto.

Lekker sportief toeren met een leuke meid naast je is meer het principe van deze Adam of helemaal alleen genieten van deze sportieve auto van de zaak.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *