D(e)ining 19: Genieten in een ongewongen sfeer

D(e)ining 19 is gelegen op een van de mooiste stukjes van het Katwijkse strand aan de uitmonding van de Oude Rijn.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u hier optimaal genieten van het strand met de mooie vergezichten die uitreiken over de Noordzee.

Gekenmerkt door de schitterende ligging en unieke uitstraling is dit de ideale plek om even af te koelen of na te genieten van een warme zomerdag. Ook op de koudere dagen wordt u warm onthaald na een frisse wandeling. Bij D(e)ining 19 kunt u genieten van verse Noordzeevis maar ook aan de vleesliefhebbers is gedacht. Kortom een menukaart met ruime keuze en een strandrestaurant voor iedereen, jong en oud.

D(e)ining 19
Boulevard Zeezijde 3, 2225 BB Katwijk
T 071 – 401 99 98
I www.deining19.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arvid Meijer
Wat een fantastische geschiedenis. Een geschiedenis om heel erg trots op te zijn. Joost jij hebt jullie familiebedrijf een ongekende boost gegeven. Respect !! Ja en Jim heel veel succes wat een machtige uitdaging voor je. Met de ruime ervaring van je vader en opa Jos gaat dat absoluut lukken. Ik rijd nu mijn 4e Range Rover wat een bolide. Joost stuur svp even jouw e-mailadres. Groetjes aan de familie Arvid
26-09-2023 19:23
Arvid Meijer