Weboplossingen die naadloos aansluiten op de strategie het bedrijf

Katwijker Jaap van Duijn (34 jaar) is directeur van internetbureau Ace Group. Twee jaar geleden kocht hij zich in bij de onderneming die al 20 jaar lang bedrijven en overheden bedient van slimme internet- oplossingen. Ondernemen zit hem in het bloed. “Mijn vader nam de visrokerij over van mijn opa, dus ondernemen is met de paplepel ingegoten. Welk product je ook verkoopt, maakt weinig verschil; het gaat om de manier waarop je klanten vindt en behoudt.”

De mogelijkheden die het internet biedt, volgen elkaar in rap tempo op. Veel ondernemers vinden het vreselijk om te veranderen, maar ondernemen anno 2016 is al compleet anders dan 10 jaar geleden, laat staan van 100 jaar terug. De bereiding van gestoomde makreel of Hollandse nieuwe is al eeuwenlang onveranderd, dus deze tijd vraagt ook om andere kwaliteiten van de ondernemer. Ace Group richt zich daarom – naast webdevelopment en online marketing – ook steeds meer op automatisering, waarbij repeterende werkzaamheden worden overgenomen door webtechnieken, zodat de ondernemers of de werknemers meer tijd hebben voor andere zaken. Met internet verdien je als ondernemer geld.

DIT! is Katwijk
Voor opdrachtgever Katwijk Marketing verzorgden we samen met Buro Brein en QuickWorks de DIT! is Katwijk-campagne. Onze rol zat hem in het ontwikkelen van de website, het beheren van de online marketing campagne en de social media strategie. Met deze tools hebben we gericht getarget op dagjesmensen en toeristen, die binnen een straal van 75 kilometer woonden. De nieuwe parkeergarage en de nieuwe opzet van de Boulevard trekken wereldwijd veel aandacht, maar juist ook door het slim inzetten van internet wisten de juiste doelgroepen daadwerkelijk naar Katwijk te trekken. De DIT! is Katwijk-campagne van 2015 was dan ook heel geslaagd en ook voor 2016 kregen we weer het vertrouwen om hier een vervolg aan te geven.

Succesvolle mix
“Het geeft wel voldoening dat je als Katwijker een dergelijk project voor jouw Katwijk mag uitvoeren. Als geen ander weet je hoe je Katwijk kunt promoten en zeker ook met Buro Brein en QuickWorks – ook uit Gemeente Katwijk – hebben we het maximale eruit weten te halen. En vaak wat voor ons zo gewoon is, vinden dagjesmensen en toeristen weer bijzonder. Juist dát wilden we benadrukken en daarin de juiste mix gevonden met relevante online middelen.” Ace Group werkt naast Katwijk Marketing ook voor bedrijven als Dutch Flower Group, Chaabi Bank, Verscentrum Nederland, Station Drukwerk en meer. In de afgelopen jaren specialiseerde Ace Group zich als Google Partner, .NET-webdevelopment, e-commerce, e-mailmarketing en ligt de focus op het ontwikkelen van weboplossingen die naadloos aansluiten op de strategie van elk bedrijf.

Ace Group
Hoofdstraat 71
2235 CD Valkenburg
T 071 – 4019077
I www.acegroup.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *