Venneper Lodge hotspot van Nieuw-Vennep: “Je moet er gewoon heen”

Al tijdens de bouw van Venneper Lodge in het recreatiegebied Venneperhout in Nieuw-Vennep vroegen voorbijgangers regelmatig wanneer zij een tafel konden reserveren. Sinds de opening in april van dit jaar zit het restaurant, dat geopend is van dinsdag tot en met zondag van 9.00 uur tot 21.00 uur, vrijwel iedere dag vol.

Het succes van Venneper Lodge heeft alles te maken met de luxueuze uitstraling. Het fraaie pand, dat is ontworpen door Van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk, heeft een mooi rieten dak en is gebouwd met duurzame materialen. Binnen is het prachtig, met houten wanden en plafonds en sfeervol ingerichte ruimtes. In het restaurant is binnen plaats voor 250 mensen, op het terras kunnen 150 mensen terecht. Op de eerste etage is een aparte ruimte waar in alle rust vergaderd kan worden. Deze ruimte is ook geschikt voor feesten en partijen.

Het menu
Op het menu staan, naast een groot assortiment pannenkoeken, ook uitstekende vis- en vleesgerechten zoals zalm, tournedos, hamburgers, saté en diverse salades. Bij de lunch wordt landbrood geserveerd van het Vlaamsch Broodhuys. In het sfeervolle loungegedeelte kan men  zowel binnen als buiten ’s morgens koffie drinken, een krantje lezen en ’s middags of ’s avonds borrelen. Venneper Lodge ligt aan de N207, de doorgaande weg van de Bollenstreek naar de A4 richting Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Dat trekt ook veel zakelijke gasten die de (gratis) parkeergelegenheid zeer op prijs stellen.

Altijd reserveren
Venneper Lodge wordt gerund door Robert Elsendoorn, eigenaar van nog twee restaurants in de regio: pannenkoeken-boerderij Langs Berg en Dal in Noordwijk (sinds 1998) en café-restaurant Het Tussenstation in Lisse (sinds 2015). Hij is erg blij met het succes van Venneper Lodge. “Je moet er gewoon heen, vinden mensen. Daarom is het zaak om te reserveren als je er wilt lunchen of dineren.”

Openingstijden
dinsdag t/m zondag van 09.00-21.00 uur

Venneper Lodge
Getsewoudweg 1
2151 MS Nieuw-Vennep
T 0252 – 34 86 52
E [email protected]
I www.venneperlodge.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *