Domburg Bodegraven combineert bouw met interieurbouw

Interieurs voor winkels, kantoren en restaurants leveren wij door heel Nederland. De afdeling bouw is vooral actief in de regio. Peter Domburg schetst in grote lijnen hoe zijn bedrijf in elkaar zit, met 27 medewerkers, een forse opslag en productieruimte en de steeds verder uitbreidende klantenkring waarbij het uiteindelijke eindresultaat zichzelf verkoopt.

In navolging op de huidige en steeds sneller veranderende markt geeft Domburg Bodegraven op de recent vernieuwde website een duidelijke en overzichtelijke weergave van de werkzaamheden waar het bedrijf toe in staat is. Daar zit wel een gedachte achter, zegt Peter: “Wij mogen ons gelukkig prijzen met een vaste, trouwe klantenkring en de mond-tot-mond reclame die zorgen voor nieuwe opdrachten. “Maar we gaan langzaamaan meer doen om ook  aansluiting bij de jongere generatie  te vinden en te behouden. Deze oriënteren zich veel meer via de “nieuwe” kanalen zoals social media en de kennisbanken welke met een paar muisklikken naast elkaar te vergelijken zijn.

Specialiteiten
Naast hard en flexibel werken is er nog iets waar Peter Domburg schik in heeft en wat commercieel geen windeieren legt. Waar andere partijen er vaktechnisch niet uitkomen aangaande productie, product en ontwerp, proberen wij geen NEE te zeggen. Wanneer wij grotere opdrachtgevers en collega’s in de markt hiermee kunnen helpen, geeft dat ons vaak veel uitdaging en voldoening. Ons moderne machinepark en vakmensen geven de woorden van de klanten ”kunnen jullie dat?” extra glans.

Slimme combinatie
Sinds de start in 1974 is de combinatie van nieuw-, ver- en interieurbouw uniek. Dit komt tot uiting bij vastgoedonderhoud en maatwerkprojecten, waarbij één vast aanspreekpunt voor alle disciplines een must is.

“Kortom Domburg Bodegraven houdt van een uitdaging, of het nu gaat om het Onkidonki- verblijf in Ouwehands Dierenpark of een retro gestijld kantoor voor Drieman makelaars, nieuwbouw van een woning in Bodegraven, een aanbouw met keuken of het vervangen van een kozijn, wij vinden alles leuk.”

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met hen op voor een oriënterend gesprek. U bent van harte welkom!

Domburg Bodegraven
Binnenweg 4
2411 NA Bodegraven
T 0172 – 611 970
E [email protected]
I www.domburgbodegraven.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *