DONAR Groen wint Europese aanbesteding


Deel dit artikel

De komende drie jaar levert het bedrijf DONAR Groen uit Nieuw Vennep gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen aan de sociale werkbedrijven. Dat is de uitkomst van de Europese aanbesteding die door Cedris, de koepelorganisatie van sociale werkbedrijven, is uitgeschreven. Bij sociale werkbedrijven werken mensen die vanwege een beperking extra ondersteuning nodig hebben. “Het was een intensief en spannend traject, maar het is fantastisch om uiteindelijk zo’n grote opdracht binnen te halen. Hiermee wordt opnieuw bevestigd dat we goede producten leveren tegen een eerlijke prijs”, aldus Ralph van der Hulst van DONAR Groen.

De toewijzing van de opdracht vindt plaats na beoordeling van alle geïnteresseerde bedrijven op een aantal criteria. Behalve op de beste prijs-kwaliteitverhouding en klantgerichtheid is meegewogen of een bedrijf invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Volgens Cedris heeft DONAR Groen hele goede scores gehaald en is in combinatie met de prijs als beste leverancier naar voren gekomen. Het winnen van de aanbesteding betekent dat met 20 van alle 90 sociale werkbedrijven een contract is opgesteld voor het leveren van groengereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Niet elke opdracht wordt Europees aanbesteed. Dat moet alleen als de contractwaarde van een opdracht hoger is dan € 209.000,-.

Het ondertekende contract is voor drie jaar, met een optie tot verlenging met één jaar.

Meer informatie over DONAR Groen vindt u op: www.donargroen.nl

Geef een reactie