Jubileum ‘Team dB’ bij Navigate North


Deel dit artikel

Gegrepen door het avontuur, gedreven door passie voor auto’s en gemotiveerd door de combinatie hiervan met ‘Goede doelen’, hebben Hans den Bleker en Renger Kok (‘Team dB’) besloten om ook in 2017 weer deel te nemen aan een avontuurlijke navigatiewedstrijd naar het hoge noorden. Een jubileum want zij zijn al weer voor het vijfde jaar op rij van de partij bij Navigate North.

Tijdens de week van 20 tot en met 28 januari 2017 legt ‘Team dB’, op basis van coördinaten die bij ons niet vooraf bekend zijn, een tocht af van minimaal 7000 kilometer van Nederland tot ver voorbij de poolcirkel en weer terug. Als de weers- en wegomstandigheden het toestaan brengt het team dit jaar misschien zelfs een bezoek aan de Noordkaap! Samen met een volledig geprepareerde Volvo XC90 V8 willen zij hun fun delen middels een financiële bijdrage aan Stichting SAM.

Stichting SAM biedt kinderen met het Syndroom van Down, met autistische stoornissen en kinderen met aanverwante syndromen, de kans om zich, door middel van een interactief programma met dieren, emotioneel, cognitief, sociaal en fysiek verder te ontwikkelen. De stichting heeft een jarenlange ervaring waarvan tijdens een van de therapiesessies met eigen ogen hebben kunnen zien wat voor mooie resultaten ze bereiken!

Giften ten behoeve van het mooie werk van Stichting SAM kunnen overgemaakt worden naar: NL16 RABO 0172 9931 56 t.n.v. Team dB

Geef een reactie