Noordwijk spaart € 14.319,- bij Peut!


Deel dit artikel

In 2016 heeft de Noordwijkse gemeenschap € 14.319,- bij tankstation Peut gespaard voor de lokale verenigingen, lokale organisaties en goede doelen.

Ruim 2 jaar geleden startte de familie Van Abswoude op de hoek van de Schiestraat-Nieuwe Offemweg in Noordwijk met het voor vele Noordwijkers inmiddels vertrouwde tankstation Peut. Gelijktijdig werd er ook begonnen met het spaarprogramma “Tank&Schenk”. Een spaarprogramma waar bij iedere tankbeurt gespaard kan worden voor een lokale club, vereniging of ander lokaal goed doel.

Veel verenigingen, organisaties en goede doelen uit Noordwijk of waar Noordwijkers bij betrokken zijn, doen inmiddels enthousiast mee. En zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het grote succes van Tank&Schenk.

Live score op de eigen website

In december heeft voetbalvereniging S.J.C. voor Peut proef gedraaid met een banner op de site waar de “live score” op wordt vermeld van het gespaarde “Tank&Schenk”-saldo. Inmiddels is besloten om dat voor alle betrokken organisaties beschikbaar te stellen. Alle deelnemers worden daar binnenkort over geïnformeerd. En als men daar niet op wil wachten? Een simpel mailtje naar peut@abswoude.nl met als referentie `Live Banner´ kan voor een snellere realisatie zorgen.

De familie Van Abswoude wil graag de deelnemende organisaties en spaarders bedanken voor het vertrouwen en hoopt dat de gespaarde bedragen op een goede manier besteed worden binnen de Noordwijkse gemeenschap.

Geef een reactie