Waar staat jouw bedrijf voor?: Vertel het online

Een website is het visitekaartje van de organisatie. De eerste indruk die klanten krijgen, heeft grote invloed op hun keuzeproces. Het is dus belangrijk dat je organisatie professioneel overkomt en dat de website de denk- en handelswijze van het bedrijf weergeeft. In de afgelopen jaren hebben wij ruim 150 ondernemers geholpen bij het ontwikkelen van een website, waarna veel mkb’ers hun business intensief zagen groeien.

In 2010 startten Sven Versluijs en Robin van Aalst internetbureau Secure Design Webdevelopment. Met het bouwen van kwalitatieve websites, het bieden van goede klantsupport en het leveren van nazorg zoals hosting en beveiliging, nam het klantenbestand in korte tijd grote vormen aan. Nieuwe klanten werden vaste klanten en door mond-tot-mondreclame kwamen er steeds meer nieuwe opdrachten bij.

De corebusiness is vandaag de dag nog steeds websites bouwen, maar inmiddels biedt Secure Design ook marketing en corporate branding diensten aan. We groeien nog altijd. Het oude kantoor werd te klein om alle nieuwe Secure Design familieleden te huishouden, dus recentelijk zijn we verhuisd naar een grotere kantoorruimte op de Perzikweg 13B in Leiden, een straat verderop.

De Secure Design familie
Het team bestaat uit negen enthousiastelingen met een passie voor webdevelopment, marketing en grafisch ontwerp. De webdevelopers voeren de boventoon. Twee Seniors, één Medior, één Junior en drie stagiairs bouwen en onderhouden dagelijks websites, webshops en online applicaties voor bedrijven uit uiteenlopende branches – groot en klein.

Het bouwen van een website verloopt bij ons in drie fases: de specificatiefase, de designfase en de ontwikkelfase. Om een goede website te realiseren die de handels- en denkwijze van de organisatie weergeeft, denken we samen met de klant allereerst goed na over de doelgroep en het doel van de website. Door dit van tevoren af te stemmen, creëren we overzicht en kan het team snel van start.

Na de fase waarin alle inhoudelijke onderwerpen worden besproken, komt de designfase. In deze fase wordt de grafische weergave van de site bepaald, geheel in de huisstijl van de klant. Tijdens de laatste fase, de ontwikkelfase, gaat ons team aan de slag met de bouw van de website. De klant krijgt een URL toegestuurd waarmee ze kan meekijken met de voortgang van de bouw. Als de website eenmaal online staat, trainen wij het personeel zodat zij zelf de content kunnen plaatsen. Ook verzorgen wij vaak de hosting en beveiliging van de site. Klanten vinden het erg prettig dat wij alles onder één dak aanbieden en dat ze altijd kunnen aankloppen met vragen.

Praat niet tegen, maar met je klant
Communicatie is voor ons heel belangrijk. Niet alleen binnen het team van Secure Design wordt open gecommuniceerd, ook naar klanten doen we dat. Gedurende het hele proces is er contact met klanten, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de voortgang van het project. Onze flexibiliteit wordt erg gewaardeerd. Eigenschappen als ‘goede prijs-kwaliteitverhouding’, ‘creativiteit’, ‘positieve energie’, ‘doeltreffend’, ‘onderscheidend’ en ‘ervaren’ worden door klanten als kenmerkend ervaren voor onze instelling en dienst-verlening. En daar zijn we trots op!

Secure Design Webdevelopment
Perzikweg 13B
2321 DG Leiden
T 071- 3627963
E [email protected]
I www.securedesign.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *