Bang & Olufsen Brussee: Kom binnen in de wereld van B&O

“Door het prachtige design en de schitterende geluids- en beeldkwaliteit heeft Bang & Olufsen een kostbare uitstraling, maar het merk is bereikbaarder dan menigeen denkt,” zegt Jobs Brussee, eigenaar van Bang & Olufsen Brussee in Katwijk.

Wie de winkel in de Katwijkse Voorstraat binnenstapt, betreedt een andere wereld waarin de techniek in dienst staat van de consument en niet andersom. Jobs Brussee demonstreert het graag. Als ik me meld voor het interview, verzoekt hij de interviewer om mee te lopen naar achteren waar een appartement is ingericht met B&O-apparatuur.

Bij binnenkomst in de woonkamer hoef je alleen maar een commando te geven en de tv gaat aan en draait zich automatisch naar de kijker. Het geluid verspreidt zich door het huis, ook in andere vertrekken van het appartement. Ook de verlichting en de gordijnen werken vanzelf en als je besluit om in de slaapkamer verder te kijken naar de film die je hebt gestart, gaat deze daar verder op de plaats waar je was gebleven.

Eenvoudig te bedienen
“Je bedient de apparatuur met je stem, maar het kan ook met de smartphone of met één afstandsbediening,” zegt Jobs Brussee niet zonder trots. “Ondanks het feit dat er een complexe techniek achter zit, zijn de tv’s eenvoudig te bedienen.

Zo ontzorgen we de klant, zowel consumenten als zakelijke klanten. Behalve apparatuur leveren we ook professionele oplossingen voor netwerken en we kunnen natuurlijk ook andere merken tv’s en (streaming) audio-apparatuur leveren. Net wat de klant wil. Want we leveren nu eenmaal graag een totaaloplossing waar de klant écht blij van wordt.”

Bang & Olufsen Brussee
Voorstraat 65
2225 EM Katwijk
T 071 – 402 84 14
E [email protected]
I www.brussee.eu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *