KantoorExpert Katwijk: Uw allround ruggensteun in de Rijnstreek

“Van de meest alledaagse benodigdheden tot complete kantoorinrichtingen, wij draaien onze hand er niet voor om,” vertelt Frans Davelaar, algemeen directeur van KantoorExpert.  En het resultaat mag er zijn KantoorExpert is uw aangewezen leverancier van kantoorbenodigdheden, -machines, meubilair en facilitaire producten. Het totale kantoorpakket dus. 

Bij KantoorExpert Katwijk treft u tevens een volwaardig business postagentschap. Naast de aanschaf van postzegels of het versturen van pakketten, kunt u hier bijvoorbeeld  ook terecht voor overschrijvingen van motorvoertuigen. “Ik ben hartstikke trots op deze vestiging,” zegt Davelaar, die eind januari 2017 door PostNL tot retailer van de maand werd  benoemd.

Specialistische kennis
KantoorExpert heeft een aantal toppers in dienst die kunnen bogen op specialistische kennis. Zo is Robert Moerman een van de adviseurs op gebied van multifunctionals.  “In de afgelopen jaren zijn er zoveel nieuwe printers op de markt gekomen. Door al die bomen  kan men nauwelijks het bos nog zien. En dan zijn er ook nog de onaangename verrassingen door bijkomende kosten van toners en  onderhoud. Bij KantoorExpert brengen we uw situatie nauwkeurig in kaart: wat moet uw apparaat kunnen, welke kosten brengt een multifunctional met zich mee en is het handig om een servicecontract aan te gaan?”

Ron is interieurontwerper bij KantoorExpert. Met zijn vakkennis maakt hij werksituaties  elke dag een beetje mooier. “Mijn projecten zijn heel divers. De ene keer richt ik me op een heel pand voor een grote multinational, de andere keer op een compacte ruimte voor een stichting, school, of bijvoorbeeld een voetbalvereniging in de regio Katwijk.  Mijn mooiste project tot nog toe is de mammografiestoel, die in samenwerking met o.a. het Radboud UMC is ontwikkeld en nu gebruikt wordt in diverse ziekenhuizen in Nederland. “

Kwaliteit, gemak en service
Door de nauwe samenwerking met haar leveranciers biedt KantoorExpert artikelen van goede kwaliteit in diverse prijsklassen. Bekijk het uitgebreide assortiment in de webwinkel www.kantoorexpert.nl.

Naast haar winkel in Katwijk aan Zee heeft KantoorExpert vestigingen in Soest, Huizen en Schiedam. In al deze vestigingen bevindt zich bovendien een postagentschap van PostNL.  Er is dus altijd wel een vestiging in de buurt om in uw kantoorbehoeften  te voorzien. En mocht u onverhoeds na sluitingstijd nog verlegen zitten om een toner bijvoorbeeld, dan biedt de webshop uitkomst. Daarbij kan, indien gewenst,  uw bestelling op de door u aangewezen plek worden geleverd door onze bezorgdienst. De webshop is onlangs vernieuwd. Deze  is nu geheel responsive, dus ook goed te gebruiken op mobiel of tablet.

Blijf op de hoogte
De nieuwsbrief van KantoorExpert biedt extra scherpe aanbiedingen.  Inschrijven kan via [email protected]  of via onze website of volg KantoorExpert op Facebook.

KantoorExpert Katwijk
Scheepmakerstraat 63
2222 AB Katwijk aan Zee

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag08:00 – 18:30
Zaterdag 08:00 – 09:00
T 088 – 322 44 00
I www.kantoorexpert.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *