Vinkenbosch Makelaardij strijkt neer in Leidse regio

Nog maar enkele maanden actief en meteen al genomineerd voor de Sterkste Schakel. Het kan snel gaan. En dat heeft niet alleen te maken met de opvallende werkplek – de oranjerie van Kasteel Endegeest in Oegstgeest – maar ook met de innovatieve manier waarop woningen en potentiële kopers met elkaar in contact worden gebracht.

Niek van den Bosch en Sander Vinkesteijn hebben hun expertise gebundeld en begonnen op 1 april 2017 (géén grap) met een makelaarskantoor. Sander werkte een kleine twintig jaar als bedrijfsmakelaar bij een groot kantoor in Den Haag, Niek was commercieel directeur voor bekende mediamerken als Quote, ELLE en Esquire. Beiden wonen in Oegstgeest en daarvoor in Leiden waardoor ze over een groot netwerk beschikken. Dat helpt om hun makelaardij in hoofdzakelijk woningen in alle segmenten van de grond te krijgen. Oegstgeest, Leiden en Warmond zijn het primaire werkgebied maar er wordt ook over deze gemeentegrenzen heen gekeken naar de Bollenstreek.

Vooroplopen
Wat maakt het bedrijf van Sander en Niek anders dan andere makelaarskantoren? “Enerzijds zit hem dat in simpele dingen als snel terugbellen, zaken terugkoppelen en op tijd komen, iets wat gebruikelijk lijkt maar toch vaak niet gebeurt,” leggen Sander en Niek uit. “Bovendien hanteren we het principe ‘No cure no pay’.”

“Maar waarin we ons vooral onderscheiden en waarmee we vooroplopen in makelaarsland, zijn onze campagnes op sociale media,” vervolgen Sander en Niek. “Door slim gebruik te maken van big data en online tools zorgen we dat huizen gepresenteerd worden op plaatsen waar potentiële kopers zich ophouden. Dit kan Facebook of Instagram zijn maar ook LinkedIn of Twitter. We bereiken daarmee ook (latente) kopers ver buiten de regio. Dit combineren we met meer traditionele vormen van reclame maken zoals foto’s (op hoogte en 360 graden), filmpjes en 3D-plattgeronden. Opvallend zijn ook onze verkoopborden, waarop we niet ‘Verkocht’ zetten maar ‘Afgevinkt’ en creatieve teksten. Dit allemaal om de klant te helpen met wat de belangrijkste aanschaf van zijn leven is.”

Handige tips
Vinkenbosch Makelaardij zetelt voorlopig in Kasteel Endegeest, dat tijdelijk verhuurd wordt aan bedrijven; een prachtige plek waar de klant op een representatieve manier kan worden ontvangen. “En als verrassing zorgen wij voor een feestelijke beleving tijdens het tekenen van de koopakte”, zeggen Niek en Sander. “Dankzij internet, de smartphone en de sociale media hebben we ook virtueel contact met de klant. In feite werken we overal in de regio en zelfs landelijk. En op de momenten dat het de klant uitkomt. Die staat voorop. Natuurlijk wil iedereen uiteindelijk zo snel mogelijk zijn huis verkopen tegen de beste prijs. Maar wij streven ernaar om de klant te verrassen, bijvoorbeeld met handige tips over de woonomgeving, de inrichting van zijn woning, wet- en regelgeving en fiscaliteit. We beschouwen de klant als een klant voor het leven, met als motto: ‘Bij ons is service een standaard luxe’.”

Vinkenbosch Makelaardij
Endegeesterstraatweg 5
2342 AJ Oegstgeest
T 071 – 234 00 02
I www.vinkenbosch.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *