Grand Hotel Huis ter Duin heeft eigen relatiegeschenkenlijn

De patisserieproducten van Grand Hotel Huis ter Duin winnen prijzen. De huiswijnen, geselecteerd door de sommelier van sterrenrestaurant Latour, zijn een begrip. En vouchers voor overnachtingen, lunches, diners en wellness-faciliteiten in het hotel zijn zeer gewild. Geen wonder dat zakelijke gasten deze producten graag als relatiegeschenk aanbieden aan hun klanten.

Patisserieproducten
De patisserieproducten van het Noordwijkse hotel, die in eigen keuken worden gemaakt, winnen regelmatig prijzen
tijdens nationale en internationale wedstrijden, in het recente verleden bijvoorbeeld de zilveren gard, een prestigieuze prijs in de patisseriewereld die jaarlijks wordt uitgereikt aan jonge,talentvolle vakmensen. De huisgemaakte bonbons en chocoladerepen worden ook afzonderlijk verkocht in het hotel en ze worden als relatiegeschenk aangeboden, bijvoorbeeld als kleine attentie op het kussen in de hotelkamer voor congresgangers. Indien gewenst kunnen deze producten worden voorzien van een bedrijfslogo.

Huiswijn van Latour
Regelmatig gebeurt het dat gasten de wijn die geserveerd wordt in sterrenrestaurant Latour, ook privé willen aanschaffen. Sinds enkele jaren kan dat. Maître/sommelier Stan Kerckhoffs van Latour reist hiervoor ieder jaar persoonlijk naar Frankrijk af om de kenmerkende samenstelling te garanderen. Deze worden aangeboden onder de naam Sélection Huis ter Duin Blanc & Rouge. Zakelijke klanten kunnen de wijn ook aanbieden aan hun klanten, bijvoorbeeld in een kerstpakket of als relatiegeschenk. Ook andere producten van het hotel en de verschillende restaurants (Restaurant Latour, Breakers Beach House en Brasserie La Terrasse) zijn verkrijgbaar, bijvoorbeeld de handdoeken.

Vouchers
Een populair relatiegeschenk van Huis ter Duin zijn vouchers voor bijvoorbeeld een overnachting, een lunch of diner in een van de restaurants. Ook de wellness-faciliteiten van het hotel zijn gewild. Onder de naam MC Wellness kunnen gasten in het Noordwijkse hotel van wellness-behandelingen genieten, zoals massages en huid- en afslankbehandelingen inclusief de bijbehorende producten. Deze producten zijn ook afzonderlijk te koop. Het gaat onder andere om bodycare-producten en parfums.

Meer informatie
“Gasten die bij ons verblijven, vragen regelmatig om een leuk aandenken,” zegt salesmanager Carmen Dekkers. Dat heeft ertoe geleid dat Huis ter Duin een eigen relatiegeschenkenlijn heeft opgezet met producten van het huis. “Deze producten zijn populair bij onze particuliere gasten, maar ook zakelijke relaties zijn er erg blij mee, hebben we gemerkt, bijvoorbeeld als onderdeel van een sales-actie, een klant-event of een personeelsbijeenkomst. Desgewenst drukken we er het logo van het bedrijf op.”

Wie meer wil weten, kan contact opnemen met Carmen Dekkers via (071) 365 13 36 of via e-mail:
[email protected].

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *